diumenge, 3 de març del 2013

ADÉU A TELEPUÇOL DESPRÉS DE QUASI TRENTA ANYS D'EMISSIONS

El govern PP-PAVALUR tanca la Emissora Municipal de Televisió, la primera televisió que va nàixer al territori valencià, i en valencià. Des de 1986 informant i entretenint als ciutadans i treballant per a Puçol. La clausura de la televisió era un secret a veus des de la seua no-incorporació a la TDT.

El passat estiu el ple de l'Ajuntament va aprovar un Plà d'Ajust què col·locava en perill la televisió amb la  finalitat de "consolidar l'estabilitat pressupostària" en el què, també, s'incloïa la integració dins del propi Ajuntament de la Fundació Municipal de Cultura i Esports.

Ha sigut el govern de Merche Sanchis el què ha hagut de tancar la televisió municipal de Puçol, encara que no són els absoluts culpables sino els que ho han fet. Des de feia anys els governs puçolencs no habien assolit un pacte estable i necessari per la incorporació de la EMTV Puçol al TDT, ni comprant un espai de temps dintre d'altra cadena ni fusionant-se amb altres televisions locals per formar-ne una de més gran.

Estos darrers anys la televisió de Puçol, la primera televisió valenciana (anterior a Canal 9), ha emés per Internet perdent una audiència històrica però guanyant-ne una altra, la jove i els números es poden considerar com a acceptables. 

El tancament era una noticia que els treballadors ja sabien des de feia anys com apuntaven tots els pronostics, i estos han demanat reubicar-se en altres llocs municipals, cosa que l'Ajuntament ha vist en bona cara. Per tant l'únic mitjà audiovisual que quedarà a Puçol i que cubrirà les informacions puçolenques serà el d'esta casa, que reconeix que no podrà assumir tanta responsabilitat ni podrà fer el gran treball que abans feia la televisió municipal.

5 comentaris:

  1. Un servei menys. Ja sabem que al PP li importa una merda els serveis que dónen al ciutadà. Van per tot el què és public, quan el problema són ells i la resta de polítics.

    ResponElimina
  2. Menudo ego tenéis nenes

    "Por lo tanto el único medio audiovisual que quedará en Puçol y que cubrirá las informaciones puçolenques será el de esta casa "

    Los herederos de Merche Sanchis, L´alternatiu jajajajaja alternatiu a que???

    ResponElimina
    Respostes
    1. És mentira? No són el único medio (aunque de baja calidad)?
      Alternatiu a que? Si leyeses un poco podrías ver que quieren romper con el periodismo tradicional pero vale más decir que son cuatro rojos por tus prejuicios. Así tu has perdido toda la razón.

      Por mi parte L'Alternatiu está haciendo un gran trabajo, informando desde un punto de vista objetivo y crítico. Cuantos más medios de información habrá una sociedad más informada.

      Un saludo.

      Elimina
  3. Los ceporros del PP prefieren no saber para no enterarse de lo que roban los de su partido.

    ResponElimina
  4. queremos ver la television de puzol en tdt en el canal 36 como estava previsto que emitiera desde el repetidor del montepicayo.

    ResponElimina