diumenge, 23 de juny del 2013

EL PLE MUNICIPAL APROVARÀ DIMARTS LA SUPRESSIÓ DE LA TELEVISIÓ MUNICIPAL DE PUÇOL

Dimarts 25 de juny s'oficialitzarà el secret a veus que ja anuncià L'Alternatiu de Puçol el 3 de març; el tancament de la televisió municipal després de quasi trenta anys d'emissions. 

La Emissora Municipal de Televisió (EMTV Puçol) tancarà les portes de forma oficial després de la seua aprovació en ple municipal del proper dimarts 25. El punt tercer del ple que du per nom Supressió del servici de televisió i de la web de televisió, exp. 1461/2013 donarà punt i final a quasi trenta anys d'informació local en imatges, nasquent fruit de la partipació ciutadana amb els col·lectius locals com a protagonistes i poc a poc professionalitzant-se.

Tot apunta a què el Partit Popular i Pavalur (l'equip de govern) donaràn l'estoc final a la televisió pública amb tota l'oposició en contra a més d'un gran col·lectiu de ciutadans puçolencs, que, el més probable, és que coneguen la trista notícia massa tard.

Quedaràn arrere eixos 7 de setembre en directe, les notícies en imatges i els reportatges històrics entre altres i tota una llarga trajectòria oferint un servei òptim als puçolencs. La EMTV Puçol fou la primera televisió valenciana (anterior a Canal 9) i amb l'emissió per internet ha perdut una audiència històrica però s'ha guanyat una altra, la jove, i les estadístiques ho justifiquen.

Ara, els treballadors decidiràn si continuar treballant per a l'Ajuntament però en una altra àrea o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada