dissabte, 22 de juny del 2013

EL TORNEIG SOLIDARI AMB EL SÀHARA COMENÇARÀ DIMARTS I NO DIMECRES COM ESTAVA PREVIST

L'inscripció de dos equips a última hora obliga a començar un dia abans del què estava previst el Torneig Solidari amb el poble saharauí de Futbol7 que organitza ASOM cada estiu a Puçol.

La sèptima edició del Torneig Solidari amb el poble saharauí comptarà enguany amb la participació d'un total de 18 equips i més de 200 jugadors. Açò, suma un total de 2700 € que, l'Associació de Solidaritat amb el món (ASOM), què és el col·lectiu organitzador, destinarà principalment a l'alimentació infantil al Sàhara. Per este motiu, ASOM, també recollirà en el camp de futbol Pep Claramunt (lloc on es disputarà el torneig) aliments no peribles per destinar-los al país africà.

Amb la inscripció de dos equips a última hora, l'entitat no guvernamental ha decidit sumar un nou dia al campionat, serà el dimarts 25. Així des del 25 de juny fins al 4 de juliol tindrem futbol solidari amb el Sàhara. 
Los Closcas, Ravalet, El Pan que Habla, Fardatxos de l'Horta, Mapalé F.C, Torrats F.C, Shalke Nosvamos, Els Calents, Los Tal, L'Antiga Borussia, Sahara Libre, Madrid Pastilla, Mieres C.F, Al-Topota, Pennzil Park C.F, Vodka Juniors, Bayern de Punchen o AZ Fulla C.F quin serà l'equip que este any aconseguisca endur-se el torneig que este any porta el nom de Banna Lekbir Bachir, en homenatge al jove després de la seua mort, atropellat pel metro en Paterna.

El torneig constarà de dos fases: una primera lligueta què és la que tenim més avall i una segona eliminatòria en la que s'enfrontaràn entre si els dos primers classificats de cada grup ("Champions") i una eliminatòria paral·lela amb els tercers classificats de cada grup ("UEFA").

Per a seguir el torneig, ASOM ha obert una pàgina a facebook. Ací teniu les imatges amb el calendari de la lligueta del torneig, cliqueu per a augmentar. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada