dilluns, 24 de juny del 2013

SI DEMÀ S'APROVA LA SUPRESSIÓ DE LA TELEVISIÓ MUNICIPAL, EL PP INCOMPLIRÀ EL SEU PROGRAMA ELECTORAL

Com ahir anuncià L'Alternatiu de Puçol, el dimarts 25 de juny el ple municipal aprovarà la supressió de la televisió municipal. Es perden més de 25 anys de servei al ciutadà i sense saber que passarà amb el patrimoni audiovisual que té ara mateix la televisió. Un altra cosa que s'especula és el què passarà amb l'edifici a on ara s'estableix la seu de la EMTV Puçol.

Però, si finalment s'aprova en el ple municipal (el pronòstic apunta a que sí amb els vots favorables del PP i Pavalur), el Partit Popular de Puçol incomplirà el punt 67 del seu programa electoral, en el qual guanyà les eleccions municipals, encara que sense majoria absoluta.

El punt 67 del programa electoral del Partit Popular diu així: 67 - DIMENSIONAREMOS la TV Local y recuperaremos la Radio Puçol, como instrumentos de participación activa y plural de nuestros ciudadanos. Com diu el bloc Puzolencontrol en el seu anàlisi del programa electoral del PP "Dimensionar puede ser tanto ampliar como reducir. Ojo con el lenguaje político, que es bífido." Però segons la RAE, dimensionar mai pot ser sinònim de suprimir. I no parlem de la recuperació de Ràdio Puçol.

També és curiós el punt 68 que diu: 68 - DAREMOS PARTICIPACION en los medios de comunicación locales (EMTV y NOTICIES de Puçol) a opiniones vecinales, creando el Noticies Trimestral del Vecino. Cita la EMTV però, este punt no es podrà complir ja què la televisió desapareixerà. Això significa que no tenien previst eliminar la EMTV Puçol? Ha sigut una ordre vinguda des de dalt?

En tot cas, els puçolencs perdrem una televisió que des de l'any 1986 ha emés per a nosaltres.

Portada del programa electoral del PP de Puçol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada