dilluns, 17 de juny del 2013

UPYD PUÇOL FA PASSAR UN ARTICLE DE DANIEL LACALLE PER UN SEU

UPyD Puçol ha copiat un article de Daniel Lacalle per al periòdic Crónica Popular (de caire marxista i republicà) i l'ha presentat a la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol fent-lo passar per seu.

Unión Progreso y Democracia, partit nascut baix la figura de Rosa Diez (amb una llarga trajectòria política com a militant del PSOE) i amb un diputat per València a Madrid (Toni Cantó) i des de 2010/2011 té implantació al nostre municipi. Des del 26 de març de 2012 tots els partits polítics puçolencs (amb representació al consistori o no) tenen dret a escriure un article mensual a la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol.

El darrer 7 de febrer, Daniel Lacalle (membre de la Fundació d'Investigacions Marxistes, sociòleg i enginyer aeronàutic), publicà al periòdic Crónica Popular un article en el qual analitzava l'atur a l'estat espanyol. UPyD Puçol ha copiat, literalment, l'article i l'ha presentat com a seu (firmat per ells) a la web de l'Ajuntament de Puçol. Lògicament, un partit nacionalista i anti-republicà (com s'ha mostrat durant esta legislatura), estranya la copia de l'article publicat a periòdic republicà i amb tendència marxista com és Crónica Popular

L'article ha tingut algunes modificacions per enfocar-lo més a la localitat (afegir el nom de Puçol, exemple: "En España y porcentualmente en nuestro municipio PUÇOL, ya hemos alcanzado...").

En esta imatge podem comprovar la comparació entre la primera part del text original i la del copiat (clic per a ampliar):

El què està marcat en roig és el que han afegit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada