dimecres, 27 de març del 2013

DES DE PUÇOL CAP A LA TERCERA REPÚBLICA: II SETMANA CULTURAL REPUBLICANA


Des de la Plataforma 14 d’Abril de Puçol ens complau informar-vos que ja tenim preparada la II Setmana Cultural Republicana i fem una crida a la vostra participació. Vist l’èxit de l’anterior edició l’hem volguda seguir com a model.

Este any, començarem dimarts 9 d’abril amb la marxa cívica, com l’any passat i acabarem retent-li homenatge a tots aquells puçolencs i valencians que caigueren defenent la llibertat en mans del franquisme al Cementeri de Sagunt el diumenge 14 d’abril, dia de la proclamació de la II República.

La Tercera República serà el tema d’esta Setmana Cultural Republicana, que inclourà un concert, un teatre solidari i una exposició sobre Antonio Machado entre unes altres activitats.

A continuació el calendari d’activitats:

Dimarts 9

17:30 Marxa Cívica (eixida des de Correus).
19:00 Ofrena floral en la Plaça Jacint Piquer.
20:00 Acte d’obertura de la II Setmana Cultural Republicana a l’Espai Social La Barraca.

Dimecres 10

18:00 Presentació del llibre “Tras el vivir y sonar” a càrrec de l’autor Antonio Moreno Herrera, Premi Internacional de Poesia de Colliure (França) i posteriorment presentació de l’exposició sobre Antonio Machado i documental, tot a l’Espai Social La Barraca.

Dijous 11

17:30 Animació infantil, jocs, dansa, maquillatge a la Plaça de la Generalitat (Canxes).
19:00 Xarrada-debat: “La Tercera República com a paradigma del canvi” amb diferents els següents ponents: Luis Pedro, últim alcalde d’un partit republicà a l’estat espanyol; l’assemblea de la CNT; Salva Artacho, columnista del periòdic digital Eco Republicano i Rafa Garzó, membre del Front Cívic del Camp de Morvedre.

Divendres 12

17:30 Conta-contes i activitats infantils a l’amfiteatre del Parc Josep Maria Ribelles.
22:00 Concert Festival Republicà amb Lucho Roa, El Poeta Youness, Acid Cookies, The Party Chewaka Band, Hasta La Saciedad i Tirant Lo Rock a l’Espai Jove, l’entrada seran 3 kg de menjar no perible que seran donats integrament a la PAH Morvedre.

Dissabte 13

20:00 Café-Teatre amb “Despojos del espectáculo” a la Cafeteria de la Casa de Cultura.
22:30 Teatre Solidari “Idealistas” de la companyia Nebel Teatro. El benefici anirà destinat íntegrament a l’Associació d’ajuda als discapacitats de Puçol (ADIS). L’entrada valdrà 5 € i la “fila zero” 3 €.

Diumenge 14

10:00 Eixida a peu des de la Plaça Campoamor cap al Cementeri de Sagunt per rendir homenatge als puçolencs i valencians que caigueren defenent la llibertat en mans del franquisme. La tornada es farà en tren, en el nostre particular “Tren Republicà”.

Informa: Plataforma 14 d’Abril de Puçol


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada