diumenge, 5 de maig del 2013

ACHUNTAMENT DE PUSOL: DOS ANYS NO SÓN RES...




AchuntamentPusol







DOS ANYS NO SÓN RES...

Quan la gent de l'Alternatiu ens van proposar participar al seu bloc vam pensar que no seria bona idea perquè la gent està molt cremada amb nosaltres i amb els polítics. Però parant-se a pensar, quina importància té? No em sofert represàlies i no les anem a sofrir ara tampoc.

Celebrem dos anys de govern popular i ho celebrem com cal, amb cava i confeti perquè no pot ser d'un altra manera. Fa dos anys que us exprimim. Fa dos anys que fem oïdes sordes a la veu del carrer. Fa dos anys que neguem la realitat. Us estem robant tota la vida però fa dos anys que ho fem davant dels vostres nasos. Fa dos anys que mirem els desnonaments per la tele amb un bon bol de crispetes perquè és molt divertit quan s'intenten resistir i peguen colps i puntades a l'aire mentre un policia els trau de casa a la força. Fa dos anys que fem porra a l'ajuntament sobre el nombre de parats del mes següent. Fa dos anys que intentem descobrir qui té la culpa de tot i fins que no ho esbrinem no intentarem solucionar res. 

Fa dos anys que em descobert que si que es pot. Si es pot prendre-vos el pèl.

Pensàvem que ho teniem fàcil si li tiràvem les culpes al govern anterior, el que no sabiem es que s'ho anàveu a creure, que us resignarieu i que ens donarieu màniga ampla per a fer i desfer el que ens vinga de gust. No us acostumeu però us hem de donar les gràcies perquè sense vosaltres tot açò no haguera sigut posible. 

Dos anys no són res perquè no sabeu el que us queda encara.

Per cert, alguna vegada heu vist un ple o haveu llegit els articles d'opinió del diari local? És molt divertit. Als del BLOC i Compromís els tenim en un raconet cridant per a que algú escolte no sé quina cosa volen ara. Els del PSOE no paren de dir que el PP governa sense escoltar a ningú, que Mariano no sé quina cosa... De quan en quan duen una moció al ple en plan sociata populista i ja tenen la faena feta. I els del PP repeteixen una i altra vegada que el que diuen els demés és mentida, que la culpa és del PSOE per ser tan feixistes i que el que estan fent són sacrificis necesaris, que tots hem de remar en la mateixa direcció i que "¡España va bien!"... al final s'ho haveu cregut. El que viu com un rei és el de PAVALUR que va a la seua bola, mai diu res i damunt de quan en quan li cau un regalet per a les urbanitzacions.

I això amics és bàsicament la vida dels polítics, però no la de l'ajuntament. A l'ajuntament es treballa i molt, si no fora pels funcionaris... Per cert, haveu vist a Ximo Galcerà? És que l'estem buscant per a que signe uns papers però no hi ha manera de trobar-lo al seu despatx.

Disculpeu la bona ortografia, és que hem contractat a un becari amb dos carreres universitàries i li hem pagat amb un entrepà de xoriço que ja veurem quan el cobra perquè el pagament és en diferit i li hem llevat dos rodanxes per a cobrir les despeses de la seguretat social i un cosí asesor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada