dimecres, 17 d’abril del 2013

L'ALTERNATIU DE PUÇOL ORGANITZA DIVERSES ACTIVITATS VIRTUALS EN MOTIU DELS DOS ANYS DE LEGISLATURA

El dia 20 de maig farà dos anys de les eleccions municipals en les que el poble de Puçol elegir al Partit Popular com a partit més votat amb huit regidors, i va donar la segona posició al Partit Socialista del País Valencià amb sis, mentre que deixa a Iniciativa x Puçol amb un únic regidor, el Bloc va retornar al consistori com a tercer partit més votat i PAVALUR reedità el seu regidor. Polèmica en la campanya electoral entre Iniciativa i Esquerra Unida, trencament de la coalició electoral entre PAVALUR i CCD per pactar amb el PP i la dimissió d'una regidora popular és el més sonat de la legislatura.

Per este motiu L'Alternatiu de Puçol durant un mes, des del 20 d'abril fins al 20 de maig, un mes "especial" amb opinions de personalitats i col·lectius de la nostra localitat valorant els dos anys de legislatura i govern del Partit Popular en coalició amb PAVALUR. A partir d'este dissabte i fins a la fi del mes col·locarem una enquesta preguntant "Si ara es celebraren eleccions municipals qui t'agradaria que fora cap de llista del PP?" i també una preguntant pel PSOE i pel BLOC, a partir del 5 de maig començarien unes altres enquestes amb la resta de partits. Les opcions seràn les que, segons el nostre criteri són més probables i una opció "d'un altre".

Des de L'Alternatiu de Puçol fem una crida a la participació per a una democràcia més participativa i que els partits polítics tinguen en compte la opinió dels ciutadans en front de les seus decisions. De la mateixa manera farem una enquesta en valoració general de la legislatura i a quin partit votaries si es celebraren eleccions municipals ara, estes dos enquestes des del 20 de maig fins a final d'eixe mes.

Podràs seguir tots els posts sobre açò clicant ací: http://www.lalternatiudepucol.com/search/label/ESPECIAL%20DOS%20ANYS%20DE%20LEGISLATURA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada