dijous, 7 de març del 2013

EL CLUB D'ATLETISME PUÇOL T'OFERIX LA POSSIBILITAT DE CÓRRER EL ROCK 'N' ROLL MADRID DEL PRÒXIM 28 D'ABRIL


El Club d’Atletisme Puçol està organitzant un viatge a Madrid per als dies 27 i 28 d'abril. Eixe cap de setmana es disputa el tradicional Mapoma, que ara s'anomena "Rock'n' Roll Madrid", i que a més de la carrera de 42 km inclou també una mitja marató i una 10K. Si estàs interessat a participar, sigues o no del club, encara pots apuntar-te. 


El Rock ‘n’ Madrid és el principal esdeveniment d’atletisme popular que es celebra a la capital i una excusa perfecta per a córrer pels principals carrers del centre de Madrid. En el següent enllaç podeu consultar tota la informació de la carrera: Rock ‘n’ Madrid. Click ací.

El desplaçament organitzat pel C.A. Puçol serà amb autobús i eixirà de Puçol el dissabte de matí a les 7.30 hores. L’expedició tornarà el diumenge en acabant de dinar, estant prevista l’arribada a casa al voltant de les 20.30 hores.

L’allotjament serà en l’hotel NH Príncipe de Vergara, que està prop de l'eixida de les tres proves en el passeig de la Castellana, en règim d'allotjament i em desdejuni. Esta és la web de l'hotel.

El preu per persona del viatge és de 65€ per als socis i 90€ per a la resta i inclou desplaçament amb autobús, allotjament en habitació doble, desdejuni i dinar del diumenge en l'hotel. A este preu haureu de sumar-li el de la inscripció. El club s'encarregarà de tramitar-les, però heu d'indicar quina de les tres distàncies voleu córrer: 10K, Mitja Marató o Marató.

El termini per a confirmar assistència al viatge acaba este diumenge dia 10 de març. Per a confirmar assitència o preguntar qualsevol dubte que tingueu, podeu fer-ho a través d’este correu electrònic: viatgescapucol@outlook.com.

Animeu-se, que Madrid ens espera!!

Informa: Club d'Atletisme Puçol



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada