dissabte, 13 d’abril del 2013

UN CONCERT EXPLOSIU DINS LA II SETMANA CULTURAL REPUBLICANA DE PUÇOL

Unes 250 persones assistiren al Concert Festival Republicà organitzat per la Plataforma 14 d'Abril de Puçol a l'Espai Jove, a on l'entrada es cobrava amb 3 kg d'aliments no peribles per persona que anirien destinats a la PAH Morvedre la qual també atén als afectats puçolencs.

Dissabte 12 d'abril, la Plataforma 14 d'Abril, associació organitzadora de la II Setmana Cultural Republicana que es celebra anualment a la nostra localitat, va realitzar dos actes: activitats infantils per la vesprada i un concert per la nit a l'Espai Jove.

Rubèn Durà cantant. És Puçol.
Després dels tres primers dies, venia el plat fort de la II Setmana Cultural Republicana: el concert amb Lucho Roa, Rubèn Durà, Tirant Lo Rock, Acid Cookies, Hasta La Saciedad i The Party Chewaka Band. Un concert dividit en dues parts, una primera amb cantautors en acústic i una segona més rockera. Concert al qual acudiren gent de la comarca de La Plana, dels pobles de l'Horta Nord i del Camp de Morvedre però sobretot de Puçol.


Poc més tard de les 22 hores, hora programa per a començar el gran concert, començà a tocar Lucho Roa, el cantautor xilé que per fi podria tocar a Puçol després de que l'estiu de l'any passat no poguera cantar a la platja per la prohibició de l'Ajuntament de Puçol. Seguidament el cantautor puçolenc Rubèn Durà versionant amb poemes musicats però sobretot amb la seua producció pròpia deixa al espectadors amb la seua música amb molt bon gust de boca.

Components de Tirant Lo Rock en l'actuació: És Puçol.

Passada la mitjà nit, començà a vindre més gent per escoltar el concert rock. Tirant Lo Rock, grup de Vila-Real va sorprendre als participants que desconeixien el grup però de seguida es feren fans. La nota positiva de la nit que tingueren el detall de vindre des de la ciutat de La Plana Baixa a Puçol per tocar.

Seguidament els Acid Cookies ficaren el seu granet d'arena al concert amb la veu de Tiko. Més tard, Hasta La Saciedad versionant a El Último Ke Zierre entre d'altres va animar molt al públic que a canvi els entregaren unes bragues d'una fan del grup.

Per acabar la nit, The Party Chewaka Band ficà de la seua part dedicant diverses cançons als seus hooligans que mai fallen a cap concert. Un final explosiu per a un dia explosiu en el que es recolliren més de 200 kg de menjar no perible, donats per unes 250 persones que participaren al concert i, que anirà destinat a la PAH Morvedre que també atén als puçolencs afectats per la hipoteca.

Aliments recollits eixa nit.

1 comentari: