dimecres, 1 de maig del 2013

ELS CIUTADANS VOTEN A L'ALTERNATIU DE PUÇOL PER UNA RENOVACIÓ TOTAL DEL PP, PSOE I BLOC

En la primera enquesta celebrada en motiu dels dos anys de legislatura entre d'altres activitats els ciutadans de Puçol que han participat han optat per una renovació en els tres partits més votats, a pesar d'haver errors en les enquestes de blogger i eliminar-se alguns vots automàticament s'ha vist la varietat de vots i majoritariament per cares noves en el PP, PSOE i BLOC.

En el Partit Popular cap participant ha votat a les dos primeres de la llista que són Paz Carcelles i Merche Sanchis (actual alcaldessa), Joaquin Galcerà que porta molts anys en política ha empatat a vots amb Julio Javier Gómez Lucia des de fa poc nou regidor i sorpresa en esta enquesta, però qui ha guanyat ha sigut l'opció "d'un altre" que ha sigut majoritària però no tant com en el PSOE. En els comentaris alguns s'han referit a Salvador Àvila com una bona opció per a ocupar el lloc de cap de llista del PP per a les pròximes eleccions.

En el Partit Socialista Obrer Espanyol - Partit Socialista del País Valencià ha arrassat l'opció "d'un altre" probablement per la poca renovació que ha habut en el partit des de la seua fundació a Puçol. Únicament ha habut un vot per l'ex-alcalde Josep Vicent Martí i per l'actual secretari general Miguel Llanes.

I per part de la tercera força, el Bloc Nacionalista Valencià, ha sigut el partit que més diversitat ha obtingut. L'actual únic regidor del partit, Enric Esteve, ha empatat a vots en Ximo Gimeno i Eduardo Molés. Per un altra banda, el que fa anys sigué número dos del partit, Joan Vicent Redolat, ha tret un vot més que estos i l'opció que ha tornat a guanyar ací ha sigut la "d'un altre". Un nom que també ha sonat en els comentaris ha sigut el de Xavier Àlcacer, actual número dos del partit, independent i que participa de forma activa en els plens.

I ja està en marxa la nova enquesta de la resta de grups municipals.

1 comentari: