dilluns, 3 de juny del 2013

COMENÇA EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ PER AL TORNEIG DE FUTBOL 7 SOLIDARI AMB EL SÀHARA

Sèptima edició del Torneig Solidari amb el Sàhara organitzat per l'Associació de Solidaritat amb el Món (ASOM) es realitzarà enguany entre el 26 de juny i el 4 de juliol. El termini d'inscripció ja està obert des de hui fins el 18 de juny.


L'Associació de Solidaritat amb el Món (ASOM) és una entitat puçolenca que lluita per l'alliberament nacional del Sàhara, forma part de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS-PV).

Amb la finalitat de recaptar fons per a les activitats que realitza ASOM (què és una organitza no guvernamental) com per exemple la Caravana per la Pau o les Vacances en Pau, organtiza tornejos solidaris de futbol durant l'estiu a Puçol. Enguany serà la Sèptima edició i normalment, el torneig, sol tindre èxit, sobretot entre la joventut.

En esta edició el Torneig Solidari porta el nom de Banna Lekbir Bachir, en homenatge després de la mort del jove saharauí atropellat pel metro en Paterna. I, també, coincideix amb la celebració del 40 aniversari del Front Polisari saharauí.

Per a seguir el torneig, l'associació organitzadora ha obert una pàgina a facebook.


Cartell

1 comentari:

  1. Tots amb el Sàhara. Una iniciativa molt interessant, que dure molts anys fins que un dia no faça falta celebrar-lo.

    ResponElimina