dilluns, 8 de juliol del 2013

OPINIÓ: UN PROGRAMA POLÍTIC AUTÈNTICAMENT POPULAR PER A PUÇOL



L'ENCOBERT
Pensador i lluitador estoic que pontifica per la democràcia i pel valencianisme des del seu búnquer en les muntanyes de Puçol...




UN PROGRAMA POLÍTIC AUTÈNTICAMENT POPULAR PER A PUÇOL

1) Organitzar-nos en assemblees democràtiques i armar-nos fins a les dents de cara a una insurrecció popular. Tot el poder per al poble. 

2) Ocupar les terres i treballar-les col·lectivament per a produir els nostres aliments. La terra, per al qui la treballa. 

3) Assaltar l'ajuntament i les casernes. Usar els seus ocupants com a esclaus per al camp. 

4) Prendre el control de la sanitat i autogestionar-la. Traure els xiquets de les escoles i de l'institut. Usar les escoles com a llocs de reunió (assemblees) i seguir usant l'institut com a presó, ara per als esclaus del camp. 

5) En el cas dels membres del consistori i de qualsevol partit polític i de tots els qui pogueren intentar de nou usurpar la sobirania popular, [Este mensaje ha sido censurado por el Gobierno de España. La incitación a la violencia contra los políticos (y más aún a la ingesta pública y ritual de sus restos mortales) va contra la Ley.] 

6) Si, després d'aplicar el punt 5, veem que encara sobra gent, caldrà procedir a evacuar una part de la població apolítica. Es farà una convocatòria extraordinària dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. Els qui no obtinguen el Grau Elemental seran deportats en un tren exprés cap al desert de Conca. I això sent magnànims, que podríem posar com a requisit el Mitjà o el Superior. 

7) Recuperar per la força el Picaio i la marjal del Moro i posar tanques electrificades en les fronteres del País Puçolenc per a que no puga entrar viu ni un mosquit. Per si de cas, posar torres amb sentinelles per a metrallar qualsevol cosa que s'acoste. Com si tots els de fora foren zombis. Tota precaució és poca. 

8) Proclamar el Regne Assembleari de Puçol. El Rei serà un porc i el càrrec serà hereditari (passarà al mascle primogènit). Com a representant simbòlic del poble de Puçol, ell serà l'encarregat de rebre i parlamentar amb les autoritats de fora del nostre Regne. 

9) Els partidaris d'una III República Espanyola seran els encarregats de cuidar dia i nit i de donar totes les atencions al Rei i a la seua Família. 

10) Les festes del bou seran substituïdes per una lluita cos a cos i a mort entre catalanistes i blaveros fins que queden extingits del tot (¡oh, dia gloriós!). El primer any, lluitaran: per una banda, els de la Rosa dels Vents; per l'altra, el cantautor que canta “parlem català” i els qui se n'anaren del concert de Verdcel al crit de “Visca Terra Lliure”. 

11) Una volta recuperat l'equilibri poblacional, promoure la reproducció i la natalitat per tots els mitjans disponibles, especialment entre els jóvens. Rebuig de la contracepció. En estiu, pràctica general del nudisme per a estimular els instints. Tot per un Puçol amb futur. 

PS: Totes estes propostes són serioses. Si volem, les podem aplicar. Per descomptat, és un programa obert al debat i a les propostes.

1 comentari: