dissabte, 9 de febrer del 2013

CICLE DOCUMENTAL AL CAFE RO, UN DIJOUS DE CADA MES L’ANDANA ORGANITZARÀ UNA PROJECCIÓ D’UN FILM


L’associació puçolenca L’Andana Amics del Patrimoni i la Cultura Popular ha anunciat que organitzarà un dijous de cada mes una projecció d’un documental al Café Ro, el dijous 14 serà el primer de l’any amb el visionat del treball audiovisual Paseo al mar 71-77.



L’Andana presenta “Fil x randa”, un cicle documental què es realitzarà un dijous de cada mes al Café Ro “amb la voluntat de difondre el gènere documental per a oferir-vos altres maneres de veure i entendre el món” explica l’associació cultural al seu portal web.  A l’acabar cada llargmetratge es farà una xarrada-col·loqui amb el director o algun dels protagonistes o col·laboradors del documental. El tema de cada documental seran molt diverses però sempre “des de l’òptica personal de cada creador”.

L’Andana porta més de cinc anys defensant i promocionant la cultura i llengua pròpies dels valencians i  a més, gestiona l’Escola de Pilota Valenciana de Puçol que es manté gràcies a ells. Cada any preparen una nova edició del Trofeu L’Andana i organitzen en dates senyalades partides de galotxa al Carrer Castelló, és a dir, a on tradicionalment s’han celebrat.

L’Andana Amics del Patrimoni i la Cultura Popular inaugurarà el pròxim dijous 14 de febrer el seu cicle documental al Café Ro a partir de les 19.30 hores amb el documental PASEO AL MAR 71-77, un documental de Tubal Perales i Marina Climent sobre la lluita d’uns estudiants als anys 70 per a millorar les condicions dels estudis de Medicina. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada