dijous, 7 de febrer del 2013

ELS GRUPS DE L’AMPLI ORGANITZEN UN CONCERT SOLIDARI AMB ADIS


Sis grups que formen part de L’AMPLI actuaran a l’Espai Jove la vesprada i nit del 16 de febrer en benefici de ADIS. L’entrada serà de dos euros i aniran destinats a l’Associació d'Ajuda als Discapacitats de Puçol.


Hasta la Saciedad a l'Espai Jove de Puçol.

L’AMPLI ha organitzat per al proper dissabte 16 de febrer un concert benèfic de carnestoltes a l’Espai Jove en favor de l’Associació d'Ajuda als Discapacitats (ADIS), l'associació que fa quasi dos mesos inaugurà el seu local al Carrer Picaio.

UnderDrop, Hasta la Saciedad, The Condemned, Again Smoked, Acid Cookies i Puñalá Trapera, grups de música que formen part de l’associació de músics, seran els encarregats d’amenitzar la festa que es dividirà en dos parts: la primera meitat serà de 19 a 21 hores i la segona de 22:30 a 3 de la matinada. Entre les dues parts hi haurà un descans per a sopar; L’AMPLI s’encarregarà de vendre begudes i entrepans a preus populars per a qui vulga quedar-se a sopar o bé per a altres usos ociosos.

L’entrada serà de dos euros que aniran destinats a ADIS; a més, per a fer més divertida l’estada, L’AMPLI ha decidit regalar una cervesa a aquells qui vagen a l’Espai Jove disfressats, celebrant així el tradicional carnestoltes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada