divendres, 1 de març del 2013

UN MES DE L’ALTERNATIU DE PUÇOL


L’Alternatiu de Puçol compleix un mes des de la seua creació, encara que el treball s’està fent des de mesos arrere. Els promotors de la idea valoren molt positivament l’acceptació que ha tingut el periòdic però esperen que cresca més durant els propers mesos i que la gent participe de forma més activa.

Des de l’1 de febrer Puçol té un nou periòdic digital que informa als puçolencs d’una forma alternativa a la que tradicionalment estaven acostumats. Un mitjà independent que tracta d’arribar a tot tipus de lectors i d’informar objectivament per a aconseguir tindre un poble informat. És tracta de L’Alternatiu de Puçol, que vol ser una ferramenta oberta PER als puçolencs i DELS puçolencs, una eina per al lliure intercanvi d’idees i d’informació.

El digital ha aconseguit superar les 3.500 visites, cosa que els promotors de la iniciativa han valorat molt positivament. “El treball que hem fet fins ara, es el que tenim que fer tots els dies. La tendència, ara mateix, únicament pot ser de creixement. Lluny del personalisme, el que volem es informar a la gent, i que eixa mateixa gent participe, sense ells el projecte no funcionarà”, han assegurat.

Els articles més llegits han sigut l’entrevista a Julio Javier Lucia, l’humor pusolenc i com no, els articles d'opinió del, sempre polèmic, L'Encobert sobretot amb l'article de (). L'Alternatiu TV (part audivisual de L'Alternatiu de Puçol) també ha tingut gran acceptació arribant a més d'un centenar i mig de visites en el vídeo de la protesta contra la corrupció dins del Partit Popular.

L'Alternatiu de Puçol continuarà informant al seu portal web, al seu facebook, al canal de youtube i al canal twitter, llocs a on està present i informa de forma paral·lela a la plana web.



1 comentari:

  1. Enhorabuena.
    A ver si mantenéis las ganas de todo comienzo y, de paso, lográis pulir esos pequeños detalles que siempre hay que mejorar.
    Mr. Kaplan

    ResponElimina