dijous, 13 de juny del 2013

"DECEBUTS PER LA MEDIOCRITAT" UPYD OPINA SOBRE ELS DOS ANYS DE LEGISLATURA


Aquest títol que ens donen per comentar " dos anys de govern municipal" convida a fer una critica fàcil dels incompliments del equip de govern que formen PP-PAVALUR , en son molts, i la llista llarga. Des-de UPyD pensen que entrar a repetir, lo que ja sabem tots, es perdre el temps en baralles inútils que tant agraden al PPSOE, i el temps perdut, ja no el recuperarem. Lo que sí , ens interessa saber es que pensen fer en aquestos dos anys que els queden per davant.

Podem entendre que esta legislatura no es gens fàcil, que els recursos econòmics son limitats, però lo que esta fent el nostre govern municipal es gestionar eixos recursos sense tindre una línia coherent, un projecte clar. Idees noves per a tems difícils. Decebuts estem molts ciutadans per la mediocritat d'un govern municipal que poc li a aportat al nostre poble. Poc mes es pot dir, ni tampoc esperar molt d'un partit que està vivint el present " Mirando al futuro", com diu un article seu.

UPyD vol dir-li a este govern, que els polítics estan per prendre decisions, per dir aon tenen que anar els recursos i quines les prioritats. Per gestionar el com, millor confiar en els que estan mes qualificats.
Siguen justos, felicitar-los perquè en el seu mandat es du a terme la infraestructura més important dels últims anys a Puçol, com es el Camí la mar i fer extensible la felicitació de UPyD per a tots els grups i regidors que aprovaren el projecte en la anterior legislatura.

Per ultim aprofitar també este espai , per reclamar mes transparència al nostre ajuntament, no es menester esperar a una llei-que esta en projecte,es un sentit d'ètica i moralitat publica el que els ciutadans tinga'm dret a saber que es fa dels recursos al nostre poble.

Agrupació local UPyD

Logo del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada