dimarts, 18 de juny del 2013

EL CAMÍ LA MAR NO ESTARÀ LLEST PER A ESTE ESTIU

Les obres s'allargaràn fins al mes d'octubre impedint un bon accés a la platja de Puçol.

Les obres del Camí La Mar tenen una importància singular per a Puçol i és que s'han convertit en una reclamació història què des de fa deu anys pareixia que s'anava a dur a terme. I, en efecte, així ha sigut. Este any, concretament al mes de gener, començaren les obres del Camí La Mar.

Degut a la importància que té este fet, L'Alternatiu va decidir fer un especial amb les opinions dels diferents partits polítics sobre les obres què podeu vore clicant ací.

Segons informà l'Ajuntament de Puçol, a bombo i platillo, les obres finalitzarien durant l'estiu de 2013 però,  no ha sigut així. Les obres acabaran en el mes d'octubre, ja en tardor. Per tant, durant el proper estiu no es podrà accedir a la platja a través d'un carril bici, ni en bones condicions ja que les obres del Camí La Mar impedeixen la normal circulació.

Obres al Camí La Mar. Foto: Hortanoticias.

4 comentaris:

  1. Yo dudo de que estén acabadas para el verano que viene a la marcha que van.

    ResponElimina
  2. Segons ens ha informat el regidor de cultura i esports Julio Javier Gómez Lucia, la carretera estarà per a finals de juliol encara que el carril bici i la vereda no.

    ResponElimina
  3. A vore, que no em queda clar, en cotxe sí però a peu no? (com, lamentablement estava desde fà mes de 30 anys...) a peu sí però en cotxe no? ni a peu ni en cotxe?
    Segons apareix al projecte, a juliol estarà acabat excepte la vereda que s'estima per a octubre.
    És això així o no? perquè ú ja no sap que creure's

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segons fonts de l'Ajuntament de Puçol. La carretera estarà finalitzada a finals de juliol. Carril bici, vereda, passeig fins a novembre res (encara que fa uns dies era fins octubre).

      Elimina