dimecres, 19 de juny del 2013

L'ASSOCIACIÓ YARASUN DANSA PRESENTA "SAHAFRICA", UN FESTIVAL DE DANSES DEL MÓN SOLIDARI AMB EL POBLE SAHARAUÍ

Sahafrica és un festival organitzat una vegada més per Yarasun, l'associació de dansa de Puçol, en esta ocasió a favor d'ASOM, associació pro drets sahrauís de la localitat. Se celebra el 6 de juliol en la Casa de Cultura de Puçol, a les 18 hores. El preu de l'entrada és de 3 euros, i poden adquirir-se en taquilla el mateix dia, o anticipades en els establiments col·laboradors: Aroma de naranja i perruqueria de Carmen Sanchis.

En els últims anys, Um Yarasun s'ha sumat a totes les causes imaginables organitzant festivals solidaris en què elles aporten el que millor saben fer: danses i balls del món. Després de l'èxit el passat any, que van organitzar un festival benèfic per a ajudar Tomás Esteve, un xiquet de la població amb paràlisi cerebral, este estiu aposten per un nou projecte: Sahafrica.

Sahafrica és un festival de música en directe, danses diverses i actuació teatral, dirigit per Um Yarasun junt amb els socis de l'Associació Yarasun Dansa.

A més de les actuacions de l'associació, compta amb la participació de música en directe de la mà del percussionista argentí Chelo Romero; la jove violinista Lidia Palacios; actuació teatral de l'actriu Isabel Velasco, narrant uns contes poemes escrits per Um Yarasun; les actuacions de dansa de membres de l'associació, i d'anomenades ballarines de la província de València, com Nour, Hanan Hadiqat, Veronica Pavón, Ana Lakasmana, i Briggite i Eva Fernández.

El 6 de juliol tens dos motius per a acudir a Sahafrica, en la Casa de Cultura: primer, és un festival solidari amb el Sàhara; segon, les actuacions que oferixen UM Yarasun i els seus amics són de primer nivell. No faltes.


Cartell Sahafrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada