dilluns, 1 de juliol del 2013

ESTIU VORAMAR AMB L'ACTUACIÓ ESTELAR DE LA PENYA CRISTAL DIOR I UN GRAN CONCERT DE L'AMPLI

La diputació de València, l'Associació Cultural Falla La Marjal, Puçol Naturalment, l'oficina de turisme de Puçol i l'Ajuntament han preparat un estiu per a tots, amb esport, música, cinema, discomòbil, tallers infantils, sopar popular, moros i cristians i mercat medieval. A més, uns altres col·lectius puçolencs han col·laborat per fer un estiu de bandera.

Durant els mesos de juliol i agost la platja de Puçol es prepara per a multiplicar la població que habitualment hi resideix. Tai-chi, ioga o aeròbic seran les activitats esportives que la plaça Rosa dels Vents acollirà. A més, es projectaran les pel·lícules Los Vengadores i Tadeo Jones com també hi haurà tallers infantils mediambientals per als més menuts.

El dissabte 10 d'agost, l'Associació Cultural Falla la Marjal en col·laboració del Club Hípic Racó del Cavall i UM YARASUN realitzaran una marxa de moros i cristians cap a les 20 hores. I del 10 al 15 d'agost gaudirem de l'estada d'un mercat medieval. I finalment, el dia 14, s'organitza un sopar popular a euro per persona.

Però el plat fort d'este estiu 2013 són el concert que organitza l'associació de musics L'AMPLI, que serà el dissabte 17 d'agost des de les 18:30 fins la matinada, un concert que ja l'any passat triomfà. De la mateixa manera, un altre plat fort serà la discomòbil amb la Penya Cristal Dior, famosa per la seua cançó Dolçaina estil, l'11 d'agost.

Més informació ací.

Cartell promocional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada