divendres, 28 de juny del 2013

VINE A DESCOBRIR LA FAUNA NOCTURA AL PARATGE NATURAL LA COSTERA AMB AE AGRÓ

Este divendres 28 de juny organitzem amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol un seguiment de fauna nocturna al Paratge Natural Municipal de La Costera (Horta Nord, València). L'activitat arrancarà per la vesprada i consistirà a revisar les caixes-niu per a rates penades que tenim instal·lades en la muntanya i a col·locar una caixa-niu per a gamarús (Strix aluco), que ens ha cedit la Societat Valenciana d'Ornitologia (SVO). A més a més, els companys de l'SVO ens faran una xerrada sobre el Projecte Mussols.

Tot açò serà abans de sopar. Després farem una volta per La Costera per a identificar el cant de les diferents aus nocturnes que podem trobar en este paratge natural municipal, ubicat a la Serra Calderona i que Acció Ecologista-Ágró custodia des de 2011. L'activitat finalitzarà sobre l'1 del matí, més o menys.

Si vols participar en este seguiment de fauna nocturna, el punt de trobada per als voluntaris és l'oficina de Correus de Puçol (Av/Corts Valencianes NÚM. 1), on hem quedat a les 19:00 hores. Cal portar el sopar i també és recomanable un frontal o una llanterna i roba i calcer adequats per a caminar per la muntanya. 

T'esperem!!!

Informa: Acció Ecologista Agró - Puçol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada