dimarts, 25 de juny del 2013

EL TORNEIG DE FUTBOL 7 SOLIDARI AMB EL SÀHARA PERMETRÀ FINANÇAR UN PROJECTE ALIMENTARI EN LES ESCOLES TINDUF

El dijous 20 de juny es va realitzar, en l'Espai Social La Barraca, el sorteig del 7m Torneig de futbol 7 Solidari amb el Sàhara: 18 equips dividits en 4 grups disfrutaran del seu esport favorit en el camp José Claramunt i, amb l'aportació de 150 euros per equip, ajudaran a finançar un projecte alimentari en les escoles de Tinduf. Un exemple d'esport solidari que cada estiu se celebra a Puçol.

Enguany, el Torneig Solidari amb el Sàhara, organitzat per l'associació d'ajuda al poble sahrauí de Puçol, ASOM, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol i de la Unió Esportiva Puçol, celebra la seua sèptima edició.

A partir d'enguany el torneig rebrà el nom de Banna Lekbir Bachir, en memòria al jove sahrauí resident a Paterna, bon amic dels membres de la nostra associació i gran aficionat i jugador de futbol, difunt el passat 24 de maig als 18 anys.

El torneig, en el que participen equips de futbol formats per jóvens de la població, començarà el dimarts 25 de juny, a les 18:30 hores, en el camp municipal José Claramunt de Puçol i es prolongarà fins al dijous 4 de juliol.

En els 7 dies que dura el torneig, 18 equips competiran per a aconseguir ser els guanyadors d'esta sèptima edició, encara que no importa qui guanye, perquè en este torneig el més important és participar. Cada equip col·labora amb 150 euros per a ajudar a finançar un projecte alimentari per a les escoles dels campaments de refugiats sahrauís de Tinduf, a Algèria.

Emoció, competició i sobretot solidaritat són els adjectius que millor definixen este campionat ja que any rere any, s'ha demostrat que a la gent li interessa participar i que la resposta dels jóvens de Puçol aficionats al futbol és bona.

L'important no és el resultat obtingut en el partit, sinó passar-ho bé, fer un poc d'esport i ajudar al poble sahrauí.

Informa: ASOM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada