divendres, 21 de juny del 2013

PUÇOL CULTURA VALENCIANA, MUSICAL, POPULAR, INCLÚS DE PUTES, PERÒ MAI DE BOUS

Comunicat del Partit Anti-Taurí Obrer de Puçol (PATO): Ja n'hi ha prou! Molts puçolencs estem hasta els collons (i perdoneu la expressió) de vore com els bous sofrixen per el carrer en els "bous al carrer" i en l'antic camp de futbol (Setmana assessina Taurina). Per això hem decidit organitzar-se i crear un partit el PATO de tendència antitaurina i marxista (per a què ens diguen: "Damunt de antitaurinos, comunistes!").

Som un partit animalista, i antitaurí i creguem que en l'actual sistema parlamentari no hi ha representació dels animals (encara que hi ha polítics cerdos, apardalats o més zorres que la hòstia però, no és el cas). Proseguint en lo anterior, per a que els animals tinguen representació, ficarem a un bou com a cap de llista, no sap parlar però farà millor oposició que alguns que es diuen ecosocialistes.

Tindrem dos punts en el programa respectant el nostre caire nacionalista i el nostre ecologista.

1. Punt nacionalista: anexionar el Puig a les terres de la nació puçolenca a més del Picaio, que formen part del territori històric nacional. Vendre els monsterios i Alfinac a un inversor xino per a què construisquen un parc natural d'atraccions.

2. Punt ecologista: Creació d'una plaça de bous, a on els bous esclavitzen i sodomitzen als humans com a venjança i per equilibrar la balança.

Per això diguem: Puçol cultura popular, valenciana, musical, de putes, però mai de bous.

Partit Anti-Taurí Obrer de Puçol.

Logo del partit.

1 comentari: