dimecres, 3 de juliol del 2013

EL DURANGO CELEBRA EL SEU 17É ANIVERSARI AMB UN CONCERT I MOLTA FESTA

Dissabte 29 de juny, el Durango Café-Bar de Puçol celebrà els seus 17 anys amb un concert a la Plaça de la Generalitat i a la nit continuà la festa amb música i regals dins del local.

Exystim, The Party Chewaka Band, Again Smoked, Infiltrados, Cromañones i Acid Cookies foren els grups encarregats de tocar el passat dissabte 29 de juny en el 17é aniversari del Durango en la Plaça de la Generalitat. Habituals i no tant habituals del Durango compartiren una vesprada de bona música i festa que conforme passaven s'arrimava la nit s'omplia més de gent la plaça.

Després de sopar, la festa continuà al local, a on més de mig centenar de persones guadiren del millor rock and roll de la mà del DJ Cromañón. El bon ambient continuà fins ben entrada la matinada.

Cal afegir que s'havia plantejat la possibilitat de realitzar el concert sense resposta de l'Ajuntamet, ja que el consistori havia complicat el procés habitual, de fet el local no va rebre contestació fins 10 dies abans del gran dia, per sort afirmativa.

Acid Cookies en el concert. Font: perfil del grup a facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada