dijous, 4 de juliol del 2013

PUÇOL SOL·LICITA A SANITAT QUE EL CENTRE AUXILIAR DE LA PLATJA ROMANGA OBERT A L'HIVERN

De l'1 de juliol al 15 de setembre, el consultori auxiliar de la platja de Puçol, situat a l'Espai Voramar, està obert als veïns i turistes de 8.30 a 14.30 hores, comptant amb un servei d'atenció primària format per un metge i una infermera.

Espai Voramar
Aquest servei s'ha fet durant els últims estius, primer en una instal·lació provisional prop de la plaça Rosa dels Vents i, des de juliol de 2011, en l'Espai Voramar. No obstant això, l'augment de la població estable en la platja, unit a la presència de nous punts de població creixent a l'entorn de Puçol ha portat a l'ajuntament a sol·licitar l'ampliació de les seues dates d'obertura per a convertir-ho en un Centre de Salut permanent en la platja.

En la seua visita al consultori auxiliar de la platja l'alcaldessa Merche Sanchis va recordar a Manuel Yarza, director de gestió sanitària de Conselleria de Sanitat; Rosa Ramírez, cap de zona bàsica de Centre de Salut de Puçol i a Rafael Rodríguez, director d'atenció primera de Departament de Salut de Sagunt, que “hem sol·licitat a la Consellería de Sanitat que amplie el servei del Centre de Salut en la platja durant tot l'any, incloent a l'hivern una Unitat d'Hospitalització Domiciliària, que permeta atendre als veïns en el seu propi domicili”.

Sanchis va justificar la seua petició en explicar que “en aquests moments estem atenent als veïns de Alfinach i Muntanya Picayo, dues urbanitzacions que en la seua major part pertanyen a Sagunt, també a veïns disseminats en l'horta i la platja, a més, els residents que ja viuen tot l'any en la nostra platja que cada vegada són més”.

La proposta ha sigut arreplegada per Manuel Yarza, director de gestió sanitària de la Consellería de Sanitat, en la seua visita a les instal·lacions de l'Espai Voramar, a on ha pogut comprovar la idoneïtat de les instal·lacions per a poder acollir un Centre de Salut que preste servei durant tot l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada