dilluns, 4 de març del 2013

ANGLÉS PER A TOTS AL BISBE HERVÀS GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE L'AMPA



220-ampa-obispo-hervas

L'AMPA del CP Bisbe Hervàs ha posat en marxa una activitat extraescolar per a promoure l'estudi de l'anglés entre els xiquets del col·legi. L'activitat, posada en marxa el passat 7 de gener i amb una duració prevista de 5 mesos, té com a fi facilitar l'accés dels xiquets a una classe d'anglés extra a un cost molt reduït però amb el nivell formatiu adequat.



Açò s'ha aconseguit fruit de l'acord entre l'associació i l'empresa que gestiona les extraescolars en el centre (Chiripiorca).
Les classes s'estan impartint per un professorat jove i ben format, tots ells són bilingües o nadius i amb experiència en formació de xiquets. Hem buscat en tot moment que no fóra una activitat per a entretindre només els xiquets, l'objectiu és que aprecien el valor d'aprendre un idioma i que es divertisquen fent-ho.

L'activitat està subvencionada per l'AMPA, però el preu aconseguit (8 € per xiquet i mes per als pares) és fruit d'aplicar uns criteris de gestió eficient i de sumar els esforços de tots per al bé comú.
Donat el gran nombre de xiquets apuntats, prop de 200, es poden aconseguir preus per a un servici de qualitat molt ajustats de tal manera que totes la parts implicades guanyen.



Informa: AMPA col·legi públic Bisbe Hervàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada